Байерн (Мюнхен) обяви официално привличането на защитника Жоао Кансело от Манчестър Сити. 28-годишният португалски

...
Байерн (Мюнхен) обяви официално привличането на защитника Жоао Кансело от Манчестър Сити. 28-годишният португалски
Коментари Харесай

Байерн подписа с Жоао Кансело

Байерн (Мюнхен) обяви публично привличането на защитника Жоао Кансело от Манчестър Сити. 28-годишният португалски национал минава в немския първенец чартърен до края на сегашния сезон.

Самият футболист съобщи: “Байерн е популярен клуб, един от най-хубавите в света, и за мен е голяма мотивация в този момент да играя дружно с тези изключителни играчи в един тим. Знам, че този клуб, този тим живее за трофеи и печели трофеи всяка година. Аз също съм воден от жаждата за триумфи. Ще дам най-хубавото от себе си за Байерн ".

Спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич пък добави: Много сме щастливи, че Жоао Кансело към този момент ще играе за Байерн. Сега подписахме с него чартърен и имаме опция да го притеглим за непрекъснато през лятото.

Жоао е състезател, за който мислим от известно време, тъй като доста ценим качествата му. Той е извънредно подобаващ за нашата система със своя атакуващ жанр на игра и динамичност, а манталитетът и опитът му пасват доста добре на нашия тим.

Убеден съм, че Жоао ще ни помогне през идващите седмици и месеци, в които желаеме да печелим трофеи ”.

Кансело стартира професионалната си кариера в Бенфика. Има престои във Валенсия, Интер и Ювентус, преди да се причисли към Манчестър Сити през 2019 година, където има 154 спортни участия и е отбелязал девет гола.

Той беше част от тима на Бенфика, който завоюва лигата, купата и суперкупата в родината си, подвигна Скудетото и Суперкупата на Италия с Ювентус и завоюва по два пъти Премиър лийг и Купата на лигата, както и Community Shield, с Манчестър Сити в Англия.

Има 41 мача и седем гола за Португалия и е спечелил Лигата на нациите на УЕФА през 2019 година Според информациите Байерн ще има алтернатива за закупуваното на Кансело за към 70 млн. евро, само че сумата към момента не е доказана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР